Hei, og velkommen til mitt lille hjørne av internett...

Jeg er Faron. De aller fleste steder er jeg det i hvertfall. Nicket er hentet fra Margit Sandemos bokserie Legenden om Lysets Rike, og jeg har brukt det siden 1998 da jeg hang på TV2 text-TVs smsPrat og på Usenet.

Dere som kjenner meg fra før kan egentlig bare skippe denne siden. Det kommer ikke noe ny og revolusjonerende informasjon her. :)

Om dagene henger jeg ofte på internett. Før hang jeg (nesten) 24/7 på Nettby.no, og Pimptown.no (der jeg var ansatt som kundebehandler). Nå er jeg community manager i blogg.no. Jeg har hjemmekontor, det er deilig. I hvertfall når ungene er på skolen, gubben på jobb, og jeg har huset for meg selv. :) Jeg jobbet i Pimptown i tre år, og det er den desidert beste jobben jeg noen gang har hatt. Kanskje med unntak av jobben jeg har nå. Jeg er heldig! :)
Sommeren 2010 tok jeg CCNA, og nå pugger jeg til MCITP og MCTS. Når jeg ikke henger på internett spiller jeg Trackmania og Minecraft, eller leser bøker. Jeg elsker bøker. Det kommer sikkert noen lister og sånt etterhvert. Før var jeg TV-slave. Nå ser jeg nesten aldri på TV lenger, men jeg ser filmer og serier av og til. På PC'en. Jepp, jeg er nok familiens nerd. :)

Jeg har en samboer og to gutter på 13 og 16. Vi bor i Steigen kommune i Nordland, og har kjøpt oss hus her. Det kommer sikkert mer om Steigen også etterhvert, men akkurat nå gidder jeg ikke. :) Gubben er en fiskegal hobbymekaniker som elsker fotball og Formel-1 på TV. Eldstemann elsker langrenn og svømming, og dataspill. Yngstemann er nok mammas nerdelærling. Han sitter helst inne med PC'en, eller gjør omgivelsene i stua utrygge med Nintendo Wii.

Tidligere var jeg veldig aktiv i Røde Kors hjelpekorps, men der har jeg gått skikkelig lei. Utbrent heter det kanskje... Jeg har tatt meg en pause nå, så får jeg se om jeg blir aktiv igjen etterhvert. Akkurat nå er det bare ork liksom.

For tiden er jeg litt hekta på Photoshop. For to år siden hadde jeg akkurat greid å lære meg PSP, men nå kan jeg ikke bruke det i det hele tatt. PS begynner jeg så smått å få teken på, og jeg kan fort bli sittende i noen timer når jeg kommer igang med et prosjekt.

Husarbeid er absolutt ikke min greie, og jeg er en katastrofe på kjøkkenet. Ikke er jeg noe flink til å kjøre bil heller, men heldigvis takler gubben både biler og kjøkkenet. Ungene har riktignok fått opplæring både på oppvaskmaskinen og vaskemaskinen, men er nok flinkere til å vri seg unna enn til å vri skurefilla. Greit nok, de er jo unger. Det er jobben deres å vri seg unna. :) Jeg får heller ta meg selv i nakken av og til og gå en tur med støvsugeren og moppen. Kanskje.

Ellers har jeg arachnofobi, jeg eier ikke døgnrytme (hvorfor kan man ikke ringe banken klokka 22, det er jo da jeg har bruk for det!?!) og jeg hater å tape i diskusjoner (det skjer heldigvis ikke ofte, siden jeg alltid har rett). Jeg leser helst bøker på engelsk, og jeg foretrekker sci-fi og krim når jeg skal se på TV. Jeg er avhengig av kaffe for å komme gjennom dagen, og det går fort noen bøtter pr dag. :)

 


Faron © 2008-2012