April, mai og juni

2009

Lørdag 06. juni   -   kl. 12:10 004

Regn, regn og atter regn...

Snart ferie, men hva skal man bruke den til?

Jeg er hjemme igjen. :) Hadde en flott uke i Oslo, med helt andre temperaturer enn dem vi har her i Steigen nå. Her er rett og slett svinkaldt!

Registrerte eget domene til ungene i dag. Uten webhotell, de får klare seg med litt plass hos meg dersom de vil opprette hjemmeside, men de (og evt. gubben og svigers) har fått fin e-post i hvertfall. :)

PC'en min skal inn på rep. Den har problemer med nettverkskortet, eller hovedkortet (nettverkskortet er integrert), og jeg blir klin sprø av å boote 30 ganger for å få tilbake nettet. Skulle egentlig sendt den i slutten av mai, men manglet eske. Etter at jeg kom hjem fra Oslo har jeg bare vært lat... Sender den mandag.

 

Mandag 25. mai   -   kl. 22:19 003

Michael er 10 år... :D

Tenk at minstemann også er blitt 10 nå. Morsomt! :D Nå har jeg to store unger.
Synd jeg ikke er hjemme på bursdagen hans, men vi får ta det igjen neste helg.

Jeg har vært på heisatur til Kiel med jobben. Kjempegøy. :D
Skal skrive mer om det senere (og garantert legge ut noen søte bilder), når jeg er tilbake på den andre maskina og kan bruke Dreamweaver i stedet for å skrive html. Jeg er blitt lat i det siste. :p
Akkurat nå er jeg i Oslo, og her blir jeg til fredag før jeg flyr hjem igjen. Med Norwegian, ikke sopelime.


 

Torsdag 23. april   -   kl. 09:00 002

Nesten våken...

Søvnunderskudd er noe dritt!

Ja, jeg har vært himla slapp med å oppdatere bloggen i det siste. Det har liksom vært sâ mye "skal bare" først.
Lite søvn har det blitt de siste dagene også. Ca. 4,5 timer tilsammen fra mandag til onsdag. Det virker som hver gang jeg sovner kommer det noen og vekker meg en halvtime etterpå, eller telefonen ringer, eller noen ringer på...
I går var jeg i Bodø med Michael. Øyenlegen. Han får nye briller, svakere enn de han har nå, så da kan han kanskje overtales til å faktisk bruke dem (selv om jeg har liten tro på akkurat det egentlig)... Sov en time på hurtigbåten til byen i går, og en time til på turen tilbake. Kreka meg til køys rundt midnatt og sov som en stein fram til kvart over 7.

Firefox har selvfølgelig oppdatert seg i løpet av natta, og det drepte enda en av utvidelsene mine. Hat! Jeg må få slått av den der auto-updategreia!

Ungene har flyttet Wii, PS2 og en gammel TV ned på kontoret, så nå er det aktivitet her til omtrent enhver tid. Jeg er ikke sikker på om jeg liker det. Nå har jeg to tider på døgnet der jeg kan jobbe relativt uforstyrret, enten dagtid, fra morran når ungene drar på skolen til de kommer hjem (8-14), eller natt, fra de legger seg til de står opp (22-07). "Primetime" på jobb er fra rundt kl. 15-23, og da skjer det alltid en masse annet også. Jeg trenger bedre rutiner.

 

Onsdag 01. april   -   kl. 15:30 001

Aprilsnarr!

(nei, jeg har ikke lurt noen i dag)

Nå har jeg vært veldig sløv med å oppdatere bloggen. Igjen! Men jeg er unnskyldt. Jeg har fått gjort masse på jobb de siste par ukene i hvertfall. Og, nå har jeg startet på en ny side. Månedene januar-mars finner du her.


Den nye nettbyprofilen min. Fin, ikke sant?

 

Eldre innlegg


Faron © 2008-2012