2008

Torsdag 4. desember

Adventshilsen til mine venner

 

Fredag 28. november   -   kl. 08:00

now playing: Razor1911 - Spinning Blade

Søvn er oppskrytt!

Eller kanskje ikke... hvis man får sammenhengende søvn i mer enn et par timer funker det kanskje.
Jeg har tenkt å gjøre et nytt forsøk nå ganske straks...

(For de uinnvidde: Jeg har Razor1911 - Spinning Blade som alarmtone på mobilen, og jeg bruker mobilen som vekkerklokke. Det funker flott, jeg har enda ikke greid å -ikke- våkne av den)

 

Torsdag 20. november

Treeeg

Ja, jeg har fullstendig glemt at jeg har denne bloggen. Jeg kan da ikke huske alt heller.

Vi har fått kattunge. En kjempesøt liten mons som er fullstendig spinnvill og lever helt opp til navnet sitt, Turbo (den første) van Germangemus. Han har rukket å få mange mange kjælenavn på de knappe to ukene han har bodd her, og ikke alle er like flatterende. Bilde her.

I dag er Helge og Eirik i Bodø. Klokka er 07:50 og Michael og jeg er alene hjemme, og sitter allerede på kontoret med hver vår PC. Når det blir litt mer morran, og vi våkner skikkelig, skal vi ha det gøy med å rydde i boden. Det kan fort bli mer moro enn jeg har planlagt.

Bihulene mine tar knekken på meg for tiden... jeg skylder på de voldsomme temperatursvingningene på kontoret (vedovnen har ingen termostat, det er enten for varmt eller for kaldt). Har blitt lite søvn de siste dagene siden det gjør vondt å ligge. Men, gjorde unna en video i natt, og Lisabell og jeg har gjort litt forberedelser til pimps adventskonkurranse. Jeg håper den blir like populær i år som i fjor.

Og snøen er kommet. Jeg håper den drar igjen.

 

Tirsdag 30. september

ELGFARE!

Gubben vekka meg tidlig i dag, og var litt småstressa da han prøvde å fortelle meg at jeg måtte dra meg ut av senga i en viss fart, for det kom fire elger(!) oppover jordet rett nedfor huset her. Ja særlig at jeg trodde på det lissom. Vi bor på ei øy, det er ikke elg her! Meeen, etter å nærmest ha blitt dratt opp trappa til andreetasjen sto jeg og myste ut vinduet i stua, og kunne bare konstatere at han hadde rett. Fire svære elger ute på tur. To kryssa veien rett nedfor huset vårt mens det kvein i bremser fra morratrøtte sjåfører, og tok med seg et strømgjerde da de fortsatte vestover. De andre to hadde kurs i stikk motsatt retning og slo seg sikkert ned i hagen til Morten. Hmmm. Jeg får ringe May og fortelle at hun kan vente seg firbeint besøk i løpet av dagen. =))

Nei, jeg fikk ikke tatt bilder. Hvem pokker tenker på å dra med seg kameraet opp klokka kvart over sju på morran... : \

 

Torsdag 18. september

Dronninga av PMS

Jepp. That's me. PMS er vanligvis fin-fine saker. Jeg bruker det som unnskyldning stadig vekk. Sjefen min har selvfølgelig avslørt meg for lenge siden og skjønt at jeg bare er sånn, naturlig bitch hele tiden, men de fleste andre steder funker det fremdeles helt flott... "Pms? Ja, da skal ikke jeg forstyrre..."

PMS betyr forresten Pre-Menstruelle Spenninger. Jeg påstår det er en tilstand mer enn symptomer, men skit la gå. I alle fall... Pre-menstruelle betyr altså -før- mensen, så i teorien er alle jenter pre-menstruelle fra dag 1 etter siste periode. Tygg litt på den gutter. ;).

At jeg bruker PMS som unnskyldning hele tiden endrer selvfølgelig ikke det faktum at jeg er ekstra fresende illsint og oppfarende noen dager hver 4. uke. Hadde det ikke vært så $%&#@£ irriterende kunne det nesten vært komisk. For meg i hvertfall - kanskje ikke for dem rundt meg. Muhahaha!

I mitt tilfelle gir dette seg ofte utslag i relativt sinte mail om ting jeg er misfornøyd med, og en og annen telefon til <sett inn månedens firma> kundeservice, der jeg lar det gå ut over en stakkars intetanende kundebehandler. I går svarte jeg en telefonselger (han rakk ikke engang å fortelle hva han solgte) med et fresende "Du... jeg er veldig PMS akkurat nå. Er du helt sikker på at du vil ha meg som kunde?" og han la på... Han hadde kanskje vært borti sinte nordlendinger før...

Torsdag 18. september

Nytt hus...

Vi kjøpte hus i juli. Frittliggende enebolig. Eller "villa" som det står i forsikringen. Litt gammelt, litt billig, og litt oppussingsobjekt. Og en diger hage jeg rett og slett ikke aner hva jeg skal gjøre med. Man kan nok si mye rart om meg, men grønne fingre er det ingen som kan beskylde meg for å ha. Ikke har jeg noe ønske om å ha grønne fingre og jord under neglene heller, så nå tråler jeg hagesider på nettet for å se hva som skal til for å kunne kalle det vi har rundt huset for "frittvoksende" eller "viltvoksende" hage. Jeg tror vi fyller kravene allerede. I hvertfall plenen... (ja kjære naboer, vi skal investere i en plenklipper vi også). Egentlig frister det å asfaltere over hele greia - kanskje bortsett fra den omtalte plenen, men jeg skal gi det et år i hvertfall og se åssen det blir. Hvem vet... kanskje jeg plutselig får ånden over meg (hahahahahahhh!).

Vi har ikke gjort mye inne heller. Jeg har store problemer med å bestemme meg. Jeg skal male i gangen, men hvilken farge? Jeg skal ha nytt kjøkken, men greier ikke å velge - og ikke får jeg bestemt meg for hvor komfyren skal stå og hvilken vegg som skal gå til hva heller. Håpløst! Stua er et kapittel for seg. Vi har et sammensurium av møbler i forskjellige stiler (vel "stil" er kanskje å ta hardt i, men dog...) og det er fint lite som egentlig passer sammen av det vi har.

Jeg har det heldigvis ikke travelt. Hjemme hos pappa er det fremdeles ting som ikke er ferdige, og de bygget huset i '73 eller '74. Jeg har litt å gå på. :)

 

Torsdag 18. september

Skippertak

Jeg har bestemt meg for å ta tak i bloggen og forsøke å få den til å fungere. Lettere sagt enn gjort. Jeg husker da ikke hvordan man gjør sånt!?!

 


Faron © 2008-2012